Print

Canon uređaji dostupni na KupiPrinter.ba

2014KupiPrinter

Kompletna ponuda Canon ispisnih uređaja ažuirana i od početka 2014. godine dostupna na on line portalu KupiPrinter.ba.

Print

SMART interaktivne table i rješenja - za sve škole, vrtiće, fakultete...

Buducnost-pocinje-sada

Tehnologija u 21. vijeku je postala neizostavni dio u svim segmentima života. Od najranije dobi djeca dolaze u dodir sa različitim tehnološko naprednim uređajima koji su postali neodvojivi dio njihovog odrastanja -interaktivne igrajuće konzole, računari, smart telefoni, ...itd.

Interaktivne SMART table su idealan izbor u obrazovno – odgojnim institucijama, od vrtića, preko škola, do fakulteta, koledža i univeriteta. SMART rješenja dizajnirana su tako da unaprijede, olakšaju i učine zanimljivim procese predavanja i učenja.

Print

Fantastične cijene SMART interaktivnih tabli

5D-CADD SMART Akcija 2014

 

Akcija traje do isteka zaliha.
Broj tabli dostupnih po navedenim cijenama je ograničen.

Print

Saradnja 5D-CADD d.o.o. Sarajevo i TrokutTest d.o.o. Sarajevo

potpis

5D-CADD d.o.o. Sarajevo i Trokut Test d.o.o. Sarajevo potpisali su dana 01.12.2013. godine sporazum o saradnji kojim je planirano da dvije kompanije u narednom periodu zajednički nastupaju na tržištu Bosne i Hercegovine.

Print

Obavijest za korisnike ERP fiskalnih uređaja

erp-star-sp700rU skladu sa najavama o izlasku iz posla sa fiskalizacijom u Federaciji Bosne i Hercegovine, 5D-CADD d.o.o. Sarajevo ovim putem obavještava sve svoje kupce / korisnike ERP fiskalnih uređaja da se od 01.01.2013. godine mogu obratiti direktno kompaniji ERP CONSULTING d.o.o. Sarajevo za sve potrebe servisiranja i održavanja ERP fiskalnih uređaja.